ÇANAKKALE / MERKEZ - Avukat İbrahim Mutlu Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuzdaki öğrenci, öğretmen, yönetici ve diğer çalışanların okul ortamında olası afet ve acil durumlarda karşılaşabilecekleri risklerin azaltılması ve afetlere hazırlıklı olunması ile yeterli düzeyde hareket kabiliyetinin oluşturulması için, 06.03.2024 Çarşamba günü hazırlanan senaryo dahilinde okulumuzda deprem ve personel tahliye tatbikatları gerçekleştirilmiştir.

Şbt

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğünün En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında İlimiz Merkezinde bulunan okullarda görev yapan öğretmen ve tüm öğrenci velilerine Narkotik Madde ve Madde Bağımlılığı hususlarında farkındalığın arttırılması amacıyla düzenlenenen bilgilendirme toplantısı 12/02/2024 Pazartesi günü okulumuzda gerçekleştirildi.

Şbt

Başkanlığımızca hazırlanan “Türkiye Yüzyılı’nın Yüz Akı 100 Eseri” albümü ve dijital platformu yayımlanmıştır. Ülkemizin övünç kaynağı eserlerini milletimizin istifadesine sunan çalışma ya aşağıdaki uzantıdan ulaşabilirsiniz

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebeti ile ÇEDES Projesi kapsamında Okulumuz Değerler Kulübü Öğretmenimiz Çoşkun SAVRAN ve Öğrencilerinin gerçekleştirdiği ''Ulu Çınarlar Projesi''  Çanakkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ziyareti ile tamamlanmıştır.

Eyl

15 Temmuz 2016 gecesinde, milli iradeyi ve demokrasimizi hedef alan hain darbe girişimi, milletimizin kahramanca mücadelesi sonucunda engellenmiş ve demokrasimiz kazanmıştır. Tarihe şanlı bir direniş olarak geçen bu mücadelede göğsünü siper, canlarını feda eden şehitlerimizi anmak, hatırlatmak ve unutturmamak hepimizin en önemli sorumluluklarından olmalıdır. İşte bu sorumluluk bilinciyle "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" etkinlikleri kapsamında hazırladığımız program gerçekleştirilmiştir.

Eyl

2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı  için 11/09/2023 Pazartesi günü itibariyle ilk ders zili çaldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Okul idarecileri, Öğretmenlerimiz, Öğrencilerimiz ve Okulumuzun yapılmasına vesile olan sayın Hayırsever İşadamı Mustafa MUTLU'nun  katılımı ile hazırlanan açılış programı sunuldu. Çalan ilk ders zili ile Öğrencilerimiz yeni öğretim yılına büyük bir heyecan ile başladırlar. 2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılının Tüm Öğretmenler ve Öğrencilerimize başarılar getirmesini temenni ederiz.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyet'imizin kuruluşunun 99'uncu yıl dönümü kutlamaları, 28 Ekim 2022 Cuma Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın coşkuyla söylenmesinin ardından Ek'li Program dahilinde okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katılımıyla tamamlandı.

Eyl

2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılı  için 12/09/2022 Pazartesi günü itibariyle ilk ders zili çaldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Okul idarecileri , Öğretmenlerimiz ve  Öğrencilerimizin katılımı ile hazırlanan açılış programı sunuldu. Çalan ilk ders zili ile Öğrencilerimiz yeni öğretim yılına büyük bir heyecan ile başladırlar. 2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılının Tüm Öğretmenler ve Öğrencilerimize başarılar getirmesini temenni ederiz.

Eyl

Okulumuzda; 2022-2023 Eğitim- Öğretim Yılı hazırlıkları tüm hızı ile devam ediyor. Yenilenmiş dinamik kadromuz ile birlikte, biz de öğrencilerimize yeniden kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz. Tüm meslektaşlarınız, öğrenci ve velilerimize önce sağlık başta olmak üzere, hedeflerine ulaşma yolunda başarılarla dolu bir Eğitim- Öğretim Yılı olmasını diliyoruz.

Avukat İbrahim Mutlu Anadolu Lisesi Müdürlüğü

Haz

15-21 Mayıs tarihleri arası 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Okulumuzda ''Gençlik Haftası'' etkinlikleri düzenlendi,  Bu hafta etkinliklerinde;

1. Sınıflar arası futbol turnuvası

2. Sınıflar arası halat çekme yarışması

3. Bilek güreşi turnuvası

4. Sınıflar arası bilgi yarışması

5. Müzik gösterileri (Koro, solo ve müzikli yarışmalar)

6. Pilav etkinliği

Düzenlenerek okulumuz öğrencileri, geleceğin parlak gençleri  19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ve  Gençlik Haftası Ruhunu doyasıya yaşadılar. Düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize, madalyaları verildi.