ÇANAKKALE / MERKEZ - Avukat İbrahim Mutlu Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuza ait kantin ihalesi 21/03/2024 Perşembe günü saat: 14:30' da Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü Binası (Valilik Binası 3. Kat) 'da yapılacaktır. İhaleye ilişkin ilan metni aşağıda sunulmuştur.

Ara

Okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlayan, "Sözlük Özgürlüktür" sloganıyla Bakanlığımıza bağlı resmî/ özel eğitim kurumlarında uygulanan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında, "Ortaöğretim Kademesi Eylem Planı"nda yer alan ve Merkez Yürütme Kurulunca koordine edilen "SAFAHAT Konulu Çevrim İçi Bilgi Yarışması"yapılacaktır.

Yarışma Bilgileri ve Şartnamesi Ek'te Sunulmuştur.

Sayın Velimiz;

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısının 18.10.20213 Çarşamba saat: 17:00 ‘de Okulumuzda, davetiyenin arkasında yazılı olan gündem maddeleri doğrultusunda yapılması planlanmıştır. İlgili toplantıya katılmanız hususunu; önemle rica eder;

Saygılar sunarım.

Nihat ERTÜRK

Eyl

2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı Başladı 1. Dönem Toplu Ders Programı Aşağıda Sunulmuştur.

Sayın Velimiz;

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısının 22.10.2022 Cumartesi saat: 11:00 'de Okulumuzda davetiyenin arkasında yazılı olan gündem maddeleri doğrultusunda yapılması planlanmıştır. İlgili toplantıya katılmanız hususunu; önemle rica eder;

Saygılar sunarım.

Nihat ERTÜRK

Eyl

Ağu

2022-2023 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI İŞ AKIŞI AŞAĞIDA ÇIKARTILMIŞTIR.